ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Inschrijving     

Inschrijving voor een cursus of workshop kan door te bestellen via webshop.         

Inschrijvingen kan per telefoon (0684492428) of per mail worden  aangevraagd. (info@utopiakeramiek.nl)

Cursus voorwaarden

Betalingen

1-Betaling van het cursusgeld wordt voldaan voor aanvraag van de cursus  door storting op rek.nr. NL62INGB0007234134 t.n.v. UTOPIAKERAMIEK TERNEUZEN  met vermelding van workshop datum en naam van de cursist.

2- Met een strippenkaart. Iedere les krijgt u een stempeltje.

Inschrijvingen in volgorde van betaling. Je betaling geldt als definitieve inschrijving. 

Als u te laat ben dan kom je op een wachtlijst en word je verwittigd als er een plaats vrij is. 

U krijgt een bevestiging per mail als er nog een plaats vrij is.

 

Opzegging                                                                                                                                  

 *Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Lessen kunnen altijd ingehaald worden binnen een termijn en na onderling overleg.  (iemand anders mag evt in de plaats komen)

Aansprakelijkheid                                                                                                                       

*Keramiek-atelier utopiakeramiek: Funda Ozyer, stelt zich in geen enkel opzicht aansprakelijk voor letsel en/of schade aan personen of zaken in haar huis, atelier en tuin.                                                   

*In de cursus en workshop volg ik  je met al mijn betrokkenheid en deskundigheid. Het is en blijft handwerk en mensenwerk. Het  bakken van keramische werkstukken is op eigen risico. In een stookproces kan er altijd iets misgaan. Utopiakeramiek  is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan uw werkstuk.

Workshopvoorwaarden     

Betaling van de workshop wordt voldaan voor aanvang van de workshop bij voorkeur  door storting op rek.nr. NL62INGB0007234134 t.n.v. UTOPIAKERAMIEK TERNEUZEN  met vermelding van workshop datum en naam van de deelnemer.

Bij inschrijving voor de workshops wordt bij verhindering  (ook bij overmacht ) 50 procent van het totale bedrag in rekening gebracht. Iemand anders mag kostenloos in de plaats komen. Restitutie van workshopgelden is alleen mogelijk wanneer utopiakeramiek verhinderd is om de workshop uit te voeren. 

 

Privacyverklaring  utopiakeramiek

 De door u verstrekte gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw inschrijving van cursussen of workshops en online bestellingen. Hiervoor bewaren we uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Tijdens de workshops maken we af en toe foto’s. De foto’s gebruiken we soms voor onze website www.utopiakeramiek.nl Die zijn opgeslagen op de server van onze hosting Mijnwebwinkel. Soms gebruiken we ze ook voor sociaal media zoals facebook, instagram, twitter of Linkedin. Als u bezwaar hebt kunt u vanaf de eerste les bij uw inschrijvingsformulier voor workshops dient de persoon vóór de workshop melden of mailen info@utopiakeramiek.nl dat het niet gebruik mag worden. De foto’s worden na bezwaar binnen 4 weken verwijderd worden. Bij elk geplaatste bestelling voor workshop, cursus of materialen zijn wij verplicht om de gegevens die u heeft verstrekt 7 jaar te bewaren, deze gegevens betreffen uw NAW-gegevens, emailadres en indien ingevuld uw telefoonnummer. Voor de nieuwsbrief gebruiken we alleen de door u bij de inschrijving opgegeven naam en emailadres voor onbepaalde tijd tot u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel en bij een online betaling opgeslagen bij onze verwerker van de online betalingen Sisow. Uw gegevens worden voor verzending ook doorgemeld bij Myparcel en PostNL. Om uw order te kunnen bezorgen hebben zij uw NAW-gegevens nodig. Alle verwerkers zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. U heeft te alle tijden recht op inzage, correctie of verwijdering van uw door ons bewaarde gegevens. Dit kunt u kenbaar maken via het contactformulier op de site. Indien u een klacht wilt indienen over het bewaren van persoonsgegevens dan kunt u dit online doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Utopia Keramiek 
Korte Kerkstraat  24
4531CL Terneuzen 
website: www.utopiakeramiek.nl 
email: info@utopiakeramiek.nl 
KvKnr: 56901550 
BTW-nr: NL002404341B55

 

© 2011 - 2021 utopiakeramiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel