Over Funda Ozyer

Beste bezoeker van deze website

Mijn naam is Funda Özyer. Ik ben geboren in Istanbul in Turkije. Heb een opleiding gevolgd in  keramiek  en glas aan de Academie voor  Schone Kunsten (Mimar Sinan), hierin ben ik in 1994  afgestudeerd. 

Daarnaast heb ik in Turkije gewerkt als kledingontwerpster en als  columnist en verslaggever bij een regionale krant, in mijn columns heb ik de sociale problemen en het aanpakken van deze problemen  met pen benadrukt. Heb ook gewerkt als general secretaris bij een vereniging voor de mensen met beperkingen. Daarin heb  ik verschillende evenementen en cursussen georganiseerd en begeleid.

Mijn kunstwerken zijn tentoongesteld in verschillende steden in Turkije en  Zeeuws Vlaanderen in NL. Voor mijn exposities kies ik onderwerpen als oorlog, vernietiging van historische monumenten, verschillende culturen en het leven. In Zeeuws Vlaanderen doe ik mee aan kunstroutes en verschillende kunst- en hobbymarkten. 

Ik maak unica:  wandversieringen, beelden, borden, schalen e.d., daarnaast werk ik in opdracht. Tevens verkoop ik keramiek- en pottenbakkersmaterialen.

Op mijn website vindt u bijzondere aanbiedingen, keramiek workshops die ik organiseer in mijn eigen atelier en in de agenda vindt u beurzen, kunstmarkten of exposities waar u mij en/of mijn werken kunt vinden.

Mocht u vragen of wensen hebben aarzel niet en neem gerust contact met mij op.

Ik wens u alvast veel kijk en winkel plezier!

Groetjes,

Funda Özyer

 

© 2011 - 2020 utopiakeramiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel